Tuesday, March 10, 2009

Anuar Safian Calon Exco Pemuda No 13

Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada seluruh bahagian dalam pergerakan pemuda UMNO yang telah mencalonkan saya sehingga saya berada ditempat yang ke 16 didalam susunan pencalonan tertinggi untuk jawatan Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia daripada 65 orang yang menghantar borang penerimaan pencalonan dan daripada seramai 200 orang yang layak bertanding diseluruh negara.
InsyaAllah segala peranan dan suara yang akan diamanahkan oleh perwakilan kepada saya nanti akan dapat dimanfaatkan sebaik mungkin demi kedudukan dan kesinambungan perjuangan parti kita.
Saya berazam akan mempastikan segala gerak kerja yang akan dipikul sekiranya diberi peluang untuk memikul amanah yang besar tersebut akan memberikan sedikit sebanyak harapan generasi muda melayu dan bumiputra kearah kemantapan sokongan mereka kepada UMNO dan Barisan Nasional lebih-lebih lagi untuk kita menghadapkan diri kita kepada pilihanraya yang ke 13 yang akan datang.
Walaupun datang daripada negeri yang tewas dalam pilihanraya sejak 1990, dengan berpaksikan kepada pengalaman sebagai calon dalam pilihanraya yang lalu, saya tetap bertekad dan berazam untuk mempastikan negeri saya kembali ke tangan UMNO dan Barisan Nasional disamping membantu rakan-rakan dinegeri-negeri yang lain untuk mengembalikan keyakinan rakyat terhadap kekuatan parti kita yang sama-sama kita dokongi.
Harapan semuga Calon No 13 akan menjadi pilihan saudara dan semuga harapan tersebut akan dapat digarap secara bersama pada 25hb Mac ini. wassalam.

1 comments:

Admin said...

Assalamualaikum,

Semoga berjaya dan salam persahabatan daripada saya dari Pulau Pinang.

http://novandri.blogspot.com

Selamat Datang Ke Blog Malayquest

Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada para pelawat yang melawat laman blog ini, laman blog ini bertujuan untuk berkongsi pandangan dan citarasa masa kini tentang kedudukan orang melayu dan islam dalam negara kita. Sekiranya tuan puan serta saudara saudari mempunyai komen atau apa-apa bersangkutan tentang isu yang dikeutarakan silalah bersama-sama untuk membantu meningkatkan lagi dengan keihklasan untuk membawa orang melayu dan islam dalam negara kita ke tahap yang tertinggi dan sebenarnya....wassalam dan salam hormat
anuar hj safian..